Nastavení soukromí

Při prvním přidání palubní kamery se Vás zeptáme, zda povolujete přístup GPS. Povolení přístupu GPS umožní vašemu cloudovému prohlížeči přístup k poloze a rychlosti vašeho vozidla, abyste mohli využívat všechny výhody, které nabízíme. Pokud to nepovolíte, může to mít za následek deaktivaci sledování GPS, Geo-fencingu, Drive Report a některých dalších služeb. Tuto volbu si můžete změnit později v  Privacy Settings (Nastavení soukromí).

1. Klikněte na nabídku MENU auto kamery a  pak na Settings (Nastavení) v nabídce.

2. Klikněte na Privacy Settings (Nastavení soukromí).

Povolte přístup k GPS (Allow GPS access)

Data z GPS se používají pro BlackVue Cloud pro přístup k poloze a rychlosti vašeho vozidla. Sledování GPS, Geo-fencing a zpráva o jízdě jsou k dispozici pouze v případě, že jsou povoleny v tomto kroku nastaveni.

 

Share location (Sdílení polohy)

Pokud sdílíte svou polohu s BlackVue Cloud, umožňujete tím veřejné sdílení polohy vaší palubní kamery. Kameru pak lze zobrazit v aplikaci BlackVue Cloud Map Viewer. Schválením sdílení polohy se otevřou další volitelné předvolby, abyste mohli sdílet více údajů s ostatními řidiči po celém světě.

Share Live Video (Sdílení živého video)

Váš živý náhled bude sdílen s ostatními uživateli Blackvue Cloud.

Share Live Audio (Sdílení živého zvuku)

Živý zvuk lze sdílet s ostatními uživateli Blackvue Cloud. Můžete ho aktivovat, jakmile nám umožníte sdílet vaše živé video.

Share Dashcam name (Sdílení názvu palubní kamery)

Název vaší kamery se zobrazí na mapě.

Upozornění: povolení přístupu k GPS nemá nic společného se sdílením vaší polohy. Pokud nepovolíte sdílení vaší polohy v „Public Setting“ (Veřejné nastavení), bude vaše poloha zcela soukromá.

Název

Přejít nahoru