Nastavení profilové informace #

1. Klikněte na svou profilovou fotku vpravo nahoře nebo na e-mailovou adresu účtu.

2. Na stránce Účet můžete měnit informace o účtu.

 

Ikona fotoaparátu: Můžete si nahrát nebo změnit svou profilovou fotku. Klikněte na ikonu fotoaparátu a vyberte fotografii z vašeho disku. (Pouze JPG nebo PNG)

Změna jména: Kliknutím na tlačítko Upravit vedle svého jména změníte název profilu. Můžete zadat až 30 znaků.

Push oznámení: Můžete si aktivovat nebo deaktivovat PUSH oznámení. Pokud je deaktivováno, nebudete v aplikaci Blackvue dostávat upozornění na auto kameru ani na cloudové připojení.

 

Změna hesla: Klikněte na „Password“ (Heslo). Chcete-li změnit heslo, budete muset zadat aktuální heslo. Zadejte 6 znaků s kombinací písmen, číslic a symbolů.

Zrušení účtu: Klikněte na „Delete account“ (Smazat účet) pod nabídkou změny hesla. Obdržíte e-mail s potvrzením žádosti o odstranění účtu. Jakmile klikněte na tlačítko „Delete account“ (Smazat účet), odstranění účtu bude dokončeno.

 

Přejít nahoru